Qigong les over je centrum vinden

Live online Qigonglessen

Ik bied wekelijks op dinsdagavond (19.30 – 20.45 uur) en donderdagochtend (10.00 – 11.15 uur) een live-stream Qigongles aan. Deze live lessen geef ik via ZOOM, zijn Nederlands gesproken en kosten € 7,50 per keer. De lessen per week hebben allebei hetzelfde thema en dezelfde inhoud! 

Aanmelden
Aanmelden doe je door het formuliertje hieronder in te vullen en aan te geven voor welke les je je opgeeft. In het scherm dat je na het verzenden van deze gegevens ziet, vind je de link en de Meeting-ID die je nodig hebt om in de les te kunnen komen. Je bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 minuten van tevoren in te loggen. De lessen zullen op tijd beginnen en eindigen.

Betaling
De betaling van de les gaat via Ideal. De link hiervoor vind je eveneens in het scherm dat je ziet als je je hieronder hebt aangemeld voor de les!

Goed doel
Van de € 7,50 per les, gaat € 2,50 naar het sociaal project ‘You Bake a Difference’. Dit is een initiatief, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt afhaalmaaltijden voor mensen koken die (tijdelijk) krap en/of moeilijk zitten.

Hoe werkt dat met Zoom?
Om per telefoon met ZOOM deel te nemen download je eenvoudigweg de mobiele app. Wil je meedoen met je computer of laptop download dan ‘Zoom Client for Meetings‘. Eenmaal geactiveerd, klik je op ‘Join a Meeting’ en vul je de link voor de les in!

Op dinsdagavond 29 september en donderdagochtend 1 oktober zijn er geen online lessen!