Qigong les over je centrum vinden

Live online Qigonglessen

Om zoveel mogelijk van jullie de gelegenheid te bieden om, gedurende deze periode van aan huis gebonden zijn, in beweging te blijven, bied ik wekelijks op dinsdagavond (19.30 – 20.30 uur) en donderdagochtend (10.00 – 11.00 uur) een live-stream Qigongles aan. Deze live lessen geef ik via ZOOM en zijn Nederlands gesproken. Ook wanneer de maatregelen rondom de corona virus losgelaten worden, zal ik deze LIVE online lessen blijven aanbieden.

Deel van de opbrengst gaat naar goed doel
Ik vraag hiervoor een donatie van € 7,50 per les, waarvan € 2,50 naar het sociaal project ‘You Bake a Difference’ gaat. ‘You Bake a Difference’ is een project, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt afhaalmaaltijden voor mensen koken die (tijdelijk) krap en/of moeilijk zitten. Dat gebeurt normaal gesproken vanuit de keuken van De Lichtplaats in Zaandam, maar vanwege de huidige situatie is het tijdelijk niet mogelijk om met het team samen te komen om te koken. Initiatiefnemers Dave en Edith gaan daarom nu vanuit hun eigen huis door met het GRATIS verstrekken van maaltijden aan een aantal mensen dat in grote moeilijkheden verkeert, zowel qua gezondheid als financieel.

Gratis voor wie financieel getroffen is
Tegelijkertijd besef ik me ook dat er onder jullie zijn die financieel hard getroffen zijn door de huidige situatie en dit bedrag nu echt niet kunnen missen. Voor jullie zijn de lessen dan ook gratis! Ik laat een ieder vrij om te beslissen wel of geen donatie te doen, in het volste vertrouwen dat wie het kan, het graag zal doen en ook begrip heeft voor de medemens voor wie dat op dit moment niet gaat. Je kunt hiervoor onderaan deze pagina op de link ‘Doneren’ klikken bij de les die je wil volgen en in het nieuwe scherm de aanwijzingen volgen. Betaling gaat via Ideal.

Aanmelden voor de online lessen
Aanmelden kan door hieronder voor iedere les die je bij wilt wonen op de link ‘Registreren’ te klikken. De lessen per week hebben allebei hetzelfde thema en dezelfde inhoud! Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je een bevestigings e-mail van ZOOM met informatie over hoe je aan de ‘meeting’ kunt deelnemen. KIJK OOK IN JE SPAM als je de link niet ontvangt. Je bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 minuten van tevoren in te loggen. De lessen zullen op tijd beginnen en eindigen.

Hoe werkt dat met Zoom?
Om per telefoon met ZOOM deel te nemen download je eenvoudigweg de mobiele app. Wil je meedoen met je computer of laptop download dan ‘Zoom Client for Meetings‘. Eenmaal geactiveerd, klik je op ‘Join a Meeting’ en vul je de link voor de les in!

Registreren (& Doneren)

Dinsdag 2 juni 2020
19.30 – 20.30 uur
Donderdag 4 juni 2020
10.00 – 11.00 uur
Dinsdag 9 juni 2020
19.30 – 20.30 uur
Donderdag 11 juni 2020
10.00 – 11.00 uur

Deze lijst wordt telkens aangevuld met nieuwe data!