Qigong les over je centrum vinden

Live online Qigonglessen

Ik bied wekelijks op dinsdagavond (19.30 – 20.45 uur) en donderdagochtend (10.00 – 11.15 uur) een live-stream Qigongles aan. Deze live lessen geef ik via ZOOM en zijn Nederlands gesproken. 

Goed doel
Ik vraag hiervoor een donatie van € 7,50 per les, waarvan € 2,50 naar het sociaal project ‘You Bake a Difference’ gaat. Dit is een initiatief, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt afhaalmaaltijden voor mensen koken die (tijdelijk) krap en/of moeilijk zitten.

Doneren
Voor wie financieel hard getroffen is door de huidige situatie rondom corona en nu echt geen geld kan missen zijn de lessen gratis! Ik laat een ieder vrij om te beslissen wel of geen donatie te doen, in het volste vertrouwen dat wie het kan, het graag zal doen en ook begrip heeft voor de medemens voor wie dat op dit moment niet gaat. Je kunt hiervoor bij de desbetreffende les die je wilt volgen op de link ‘Doneren’ klikken en in het nieuwe scherm de aanwijzingen volgen. Betaling gaat via Ideal.

Aanmelden
Aanmelden kan door hieronder voor iedere les die je bij wilt wonen op de link ‘Registreren’ te klikken. De lessen per week hebben allebei hetzelfde thema en dezelfde inhoud! Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je een bevestigings e-mail van ZOOM met informatie over hoe je aan de ‘meeting’ kunt deelnemen. KIJK OOK IN JE SPAM als je de link niet ontvangt. Je bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 minuten van tevoren in te loggen. De lessen zullen op tijd beginnen en eindigen.

Hoe werkt dat met Zoom?
Om per telefoon met ZOOM deel te nemen download je eenvoudigweg de mobiele app. Wil je meedoen met je computer of laptop download dan ‘Zoom Client for Meetings‘. Eenmaal geactiveerd, klik je op ‘Join a Meeting’ en vul je de link voor de les in!

Registreren (& Doneren)

Dinsdag 21 juli 2020
19.30 – 20.45 uur
Donderdag 23 juli 2020
10.00 – 11.15 uur
Di. 28 juli & Do. 30 juli 2020
Geen les!
Dinsdag 4 augustus 2020
19.30 – 20.45 uur
Donderdag 6 augustus 2020
Geen les!

Deze lijst wordt telkens aangevuld met nieuwe data!