Workshop Yin Yoga en Qigong - Winter Sessie

YIN YOGA EN QIGONG SESSIE | WINTER EDITIE | ELEMENT WATER

Februari is de maand waarin de gezelligheid van de feestdagen alweer een tijdje achter ons ligt en we stiekem alweer verlangen naar het licht en de warmte van de lente. Tegelijkertijd beseffen we ons ook dat we nog het één en ander van de winter kunnen verwachten.

Om jezelf op te laden voor deze laatste fase van de winter, bieden Naomi van der Werff en Yvonne Alefs je op zondag 10 februari een extra lange Yin Yoga en Qigong sessie aan gericht op het element Water. In deze periode zijn de organen nieren en blaas extra actief en kunnen daarom wat meer ondersteuning gebruiken. De nadruk ligt dan ook op de houdingen die horen bij deze meridianen.

Bij yin yoga staat de kracht van overgave en het voedende aspect van energie teruggeven aan jezelf centraal, een moment van opladen. Bij Qigong is de aandacht gericht op het openzetten van de meridianen zodat qi (levensenergie) ongehinderd door het lichaam kan stromen en je je niet alleen fit en vitaal voelt, maar ook in harmonie met wat het leven je aanbiedt.

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit, maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op de balans van de elementen in je lichaam. De energie kunnen we onder andere helpen reguleren met een yin practice en/of qigong. In deze workshop zal de nadruk liggen op het zoeken naar balans van je water element, behorend bij de winter. Een moment voor jezelf waarbij je in diepe ontspanning je lichaam een handje helpt en klaarstoomt voor de winter. We sluiten de sessie af met iets lekkers. Doe je mee?

Waar: Yogadreams, Vinkenstraat 36a, Zaandam
Wanneer: Zondag 10 februari 2019
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur
Prijs: € 45,00 p.p.
Aanmelden: via Yogadreams